Tételvázlatok a vállalkozási mérlegképes könyvelői komplex szakmai vizsga szóbeli vizsgatevékenységéhez. Számvitel és elemzés-ellenőrzés

Tételvázlatok a vállalkozási mérlegképes könyvelői komplex szakmai vizsga szóbeli vizsgatevékenységéhez. Számvitel és elemzés-ellenőrzés

SKU PR-310/19 Category

4 950 Ft

További információk

Tömeg 0,920 kg
Méretek 416 cm
Szerző

dr. Bán Erika – Kresalek Péter – dr. Pucsek József – dr. Siklósi Ágnes – dr. Sisa Krisztina Andrea – dr. Veress Attila

Kiadás éve

2019

Nyelv

magyar

Megjelenési forma

papír alapú

Formátum

A/4

Szín

1

Illusztráltság

10

Hossz

416

Antikváros

nem

Rövid ismertető

Ez a könyv a mérlegképes könyvelői képzésben résztvevőknek készült. A kiadvány igazodik a Nemzetgazdasági Minisztérium által elfogadott és 2018. január 3-tól érvényes: vállalkozói mérlegképes könyvelő komplex szakmai vizsga szóbeli vizsgatevékenységének tartalmához, így

  • az „A) Számviteli feladatok ellátása” és
  • a „B) Elemzési-ellenőrzési feladatok ellátása”

vizsgafeladatrészek szóbeli tételsorait követve 23 számvitel és 30 elemzés-ellenőrzés tételvázlatot tartalmaz, amelyek a két tantárgy összevont szóbeli vizsgájára való felkészüléshez nyújtanak segítséget.

A szerzőközösség által elkészített könyv naprakész, a hatályos jogszabályok, hatósági előírások, szabványok figyelembevételével készült. Ezekből adódóan a tételvázlatok aktuális tartalommal igazodnak a vonatkozó szakmai és vizsgakövetelményekhez.

A könyv elsősorban a mérlegképes könyvelői képzésben résztvevőknek szól, azonban érdeklődésre tarthat számot azok körében is, akik a feldolgozott témákban (számvitel, elemzés, ellenőrzés) rövid és aktuális áttekintést szeretnének szerezni.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből kapja meg exkluzív ajánlatainkat, információinkat, egyenesen az Ön postaládájába.

Spórolj akár 500 000 Ft-ot és 1,5 évet!

Jelentkezz június 30-ig Vállalkozási Mérlegképes Könyvelő képzésünkre a kedvező feltételekért!

2024 júliustól hatósági képzéssé alakulnak a könyvelő képzések, ami jelentős szigorításokkal és ár- valamint időtartam növekedéssel jár.