Kiadványok – Információk a megrendeléshez

Kiadványok - Információk a megrendeléshez

Szállítás, átvétel

Az online megrendelt könyveket a GLS futárszolgálat szállítja ki a rendeléstől számított 72 órán belül. A futárok mindegyike rendelkezik mobil terminállal, így a házhoz szállított könyvrendeléseit biztonságos úton, bankkártyával is kiegyenlítheti.

A szállítási költség: 1490 Ft

Megrendelés, vagy annak módosítása

rendeles@mkkonyvkiado.hu

Keresés

A Könyvkeresőben kategóriánként és témakörönként kereshet. Amennyiben a Szabadszavas keresés kifejezés melletti jelölő négyzetet bejelöli, kereshet szerző, cím, a kiadási éve, jelzőszám vagy ISBN-szám alapján. A keresők a teljes megadott kifejezésre keresnek, tehát egész címet is beírhat, bár célszerűbb, ha a címből kiemeli a legjellemzőbb szót vagy szókapcsolatot. Amennyiben egy keresett könyvet nem találna, kérjük, írjon nekünk a kiado@perfekt.hu e-mail címre, segítünk!

Adatvédelem

ÁSZFAdatkezelési tájékoztató

Vásárlási garancia

Az Ön által megrendelt könyvekre a Perfekt Zrt. minőségi garanciát vállal. Ez azt jelenti, hogy ha a megrendelt könyv nyomdailag hibás, esetleg a szállítás során megsérült, díjmentesen kicseréljük. Ehhez elég bemennie bármelyik üzletünkbe, vagy a hibás/sérült kiadványt visszaküldenie a címünkre, ám ez utóbbi esetben a postaköltséget nem tudjuk átvállalni. Kérjük, a számlát vagy annak másolatát őrizze meg, és vigye magával üzletünkbe vagy helyezze el a postázott csomagban. Amennyiben a keresett kiadványból már nem található a készletünkben hibátlan példány, lehetősége van másik könyvet választani a hibás helyett. Amennyiben nem talál érdeklődésének megfelelő kiadványt, a hibás könyv vételárát visszatérítjük Önnek. A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei a vásárlót terhelik.

Elállás a vásárlási szándéktól Üzletszabályzat

Ön a szerződéstől az áru átvételét követő tizennégy munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó köteles a kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket is. Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni a hang- és képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányára vonatkozóan, amennyiben a csomagolást felbontotta.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből kapja meg exkluzív ajánlatainkat, információinkat, egyenesen az Ön postaládájába.