Tréningek > AI haladó program

AI haladó program

A képzés célja

A haladó AI program célja, hogy a résztvevőket mélyrehatóan bevezesse a mesterséges intelligencia speciális területeire, mint például a mélytanulás, a neurális hálózatok fejlett architektúrái, és a mesterséges intelligencia alkalmazása konkrét iparági kihívásokra.

Továbbá a program célja, hogy a résztvevők kritikus gondolkodási képességeit fejlessze az AI technológiák etikai és társadalmi hatásainak elemzésében, valamint hogy képessé tegye őket önálló AI projektek fejlesztésére és vezetésére, innovatív megoldásokat alkalmazva a valós világ komplex problémáira.

Kiknek ajánljuk?

Vezetőknek, döntéshozóknak, menedzsereknek, HR területen, kreatív területen, vállalkozóknak és minden olyanmunkavállalónak, akik a munkájukhoz, feladataikhoz, döntéseikhez AI támogatást használnak vagy tervezik azt használni.

Várható eredmények

  • A résztvevők mély és átfogó ismeretekre tesznek szert a mesterséges intelligencia legújabb fejlesztéseiről és alkalmazási területeiről.
  • Képessé válnak önállóan fejlett AI modelleket implementálni és értékelni, amelyek képesek megoldani specifikus, iparági kihívásokat.
  • Ezenfelül a résztvevők fejleszteni fogják kritikai gondolkodási készségüket az AI etikai és társadalmi hatásainak elemzésében, valamint képessé válnak arra, hogy vezető szerepet töltsenek be az AI stratégiák kidolgozásában és implementálásában szervezeteikben, hozzájárulva ezzel az innováció előmozdításához és a versenyképesség növeléséhez.

Beszélgessünk

Zsombolyay Balázs
ügyvezető

Ingyenes konzultáció

Hogyan dolgozunk?

Képzés kiválasztása, konzultáció

Egyedi igények szerinti programkialakítás

Árajánlat

Képzés

Utánkövetés, értékelés

Spórolj akár 500 000 Ft-ot és 1,5 évet!

Jelentkezz június 30-ig Vállalkozási Mérlegképes Könyvelő képzésünkre a kedvező feltételekért!

2024 júliustól hatósági képzéssé alakulnak a könyvelő képzések, ami jelentős szigorításokkal és ár- valamint időtartam növekedéssel jár.