Tréning és Coaching

Rólunk

A Perfekt Tréning Kft. kiemelkedő hatékonyságú, output alapú kompetenciafejlesztő programokkal áll ügyfelei rendelkezésére.

Küldetésünk, hogy garantáltan növeljük a piaci versenyképességet, ezért minden programunkat szigorú eredményességi kritériumok mellett kínáljuk.

Hiszünk abban, hogy a folyamatos nyomon követés és után követés, valamint a személyre szabott szakmai tanácsadás elengedhetetlen a sikerhez. A partnereink felsővezetői és tulajdonosi kulcsfontosságú feladata, hogy elköteleződjenek programjaink sikeressége mellett, biztosítva ezzel a résztvevők maximális eredményességét. Ez a közös elkötelezettség az alapja annak, hogy minden egyes képzésünk a legmagasabb színvonalon valósuljon meg és garantálni tudjuk a kívánt cél elérését.

Cégünk filozófiája, hogy a tudás a legjobb befektetés, ezért folyamatosan kutatjuk, milyen kompetenciákra van szükség a 21. század kihívásaihoz való alkalmazkodáshoz. Programjainkban nagy hangsúlyt fektetünk az átképzésekre és a technológiai, valamint pedagógiai innovációk integrálására.

Célunk, hogy az ügyfeleink vállalatában dolgozó munkavállalók képességei folyamatosan bővüljenek, és ezúton segítsük őket piaci növekedésükben.

Bízunk benne, hogy képzéseinkkel egyre több vállalat részese lehet a folyamatos fejlődésnek. A Perfekt, mint megbízható partner, a jövő kompetenciáit ma teszi elérhetővé.

Beszélgessünk

Zsombolyay Balázs
ügyvezető

Hertelendy Zsanett
sales asszisztens

Hogyan dolgozunk?

Képzés kiválasztása, konzultáció

Egyedi igények szerinti programkialakítás

Árajánlat

Képzés

Utánkövetés, értékelés

Spórolj akár 500 000 Ft-ot és 1,5 évet!

Jelentkezz június 30-ig Vállalkozási Mérlegképes Könyvelő képzésünkre a kedvező feltételekért!

2024 júliustól hatósági képzéssé alakulnak a könyvelő képzések, ami jelentős szigorításokkal és ár- valamint időtartam növekedéssel jár.