Tréningek > Innováció menedzsment

Innováció menedzsment

A képzés célja

Az innovációs tevékenységek hatékony szervezése és menedzselése, biztosítva, hogy a vállalat képes legyen azonosítani és kiaknázni az új üzleti lehetőségeket a piaci változások és technológiai fejlődés által kínált kihívásokra válaszolva.

Az ötletgenerálástól kezdve a piaci bevezetésig terjedő innovációs folyamatok optimalizálása, hogy a vállalat gyorsan és hatékonyan tudjon reagálni a fogyasztói igények változásaira és a technológiai előrehaladásra.

A belső és külső innovációs források (pl. alkalmazottak, partnerek, start-up vállalkozások) integrálása és a kollaboratív innovációs környezet kialakítása.

Kiknek ajánljuk?

  • Innovációs menedzsereknek és csapatvezetőknek, akik felelősek a vállalati innovációs stratégia kialakításáért és végrehajtásáért.
  • Vállalati vezetőknek és döntéshozóknak, akik szeretnék növelni vállalatuk versenyképességét és piaci pozícióját az innováció révén.
  • Kutatás-fejlesztési szakembereknek és projektmenedzsereknek, akik az innovatív termékek és szolgáltatások fejlesztésében vesznek részt.

Várható eredmények

  • Megnövekedett innovációs kapacitás és versenyképesség
  • Növekedés és piaci differenciálódás
  • Fenntartható innovációs kultúra kialakítása

Beszélgessünk

Zsombolyay Balázs
ügyvezető

Ingyenes konzultáció

Hogyan dolgozunk?

Képzés kiválasztása, konzultáció

Egyedi igények szerinti programkialakítás

Árajánlat

Képzés

Utánkövetés, értékelés

Spórolj akár 500 000 Ft-ot és 1,5 évet!

Jelentkezz június 30-ig Vállalkozási Mérlegképes Könyvelő képzésünkre a kedvező feltételekért!

2024 júliustól hatósági képzéssé alakulnak a könyvelő képzések, ami jelentős szigorításokkal és ár- valamint időtartam növekedéssel jár.