Amikor az üzleti élet komplex világában a könyvelési ismeretek elsajátítása a cél, akkor a választott képzés minősége és annak oktatói meghatározó jelentőséggel bírnak. Büszkén mutatjuk be a Vállalkozási Mérlegképes Könyvelő képzésünk szakértő oktatóit, akik nem csak a tudásukat, de valós piaci tapasztalataikat is megosztják a hallgatókkal.

foto_kardos_barbara.jpgDr. Kardos Barbara – A gyakorlatias tudás mestere

Dr. Kardos Barbara a Budapesti Gazdasági Egyetem Számvitel Tanszékének vezetője, aki maga is 2004-ben végzett intézmény Számviteli Karán. Mint okleveles könyvvizsgáló és közgazdász, Barbara szakértelme és tapasztalata kulcsfontosságú a hallgatók képzésében. Az oktatás mellett részt vesz gazdasági társaságok pénzügyi, számviteli és adózási feladatainak ellátásában, valamint könyvvizsgálati és szaktanácsadási tevékenységet is végez. 2012-ben a PTE KTK Gazdálkodástani Doktori Iskolában doktori fokozatot szerzett. Számos számvitel tárgykörű szakkönyv és példatár társszerzője. A Perfekt Vállalkozási Mérlegképes Könyvelő képzésének pénzügy számviteli moduljának oktatója.

 

 

 

foto_szijarto_boglarka_honlap.jpgDr. Szijártó Boglárka PhD – Minden, ami számvitel és pénzügy

 

Dr. Szijártó Boglárka, a BGE főiskolai docense, okleveles közgazdász számvitel mesterképzési szakon, és vállalkozási mérlegképes könyvelő. Boglárka 2011 óta oktat a BGE-n, ahol a számvitel, pénzügyi, vezetői és államháztartási számvitel kurzusokat vezeti, továbbá a számvitel mesterképzés mentori feladatait is ellátja. A Perfekt Vállalkozási Mérlegképes Könyvelő képzésének pénzügy számviteli és beszámolók összeállítása című moduljának oktatója.

 

 

 

nagy_laszlo_foto.jpgNagy László – Az adózási szakértő

Nagy László jogi szakokleveles közgazdász, okleveles adószakértő, a Waberer’s Csoport adózási vezetője. Korábban dolgozott a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál és több, mint tíz éve lát el oktatói feladatokat a Perfekt Zrt-nél – a Vállalkozási Mérlegképes Könyvelő képzés adózási ismeretek modulját oktatja jelenleg. Számos online oktatási anyag kidolgozásában vett részt, egyben rendszeresen lát el vizsgáztatói feladatokat pénzügyi-számviteli területen.

 

 

 

Oktatóink nem csak az akadémiai világban, hanem a gyakorlati üzleti életben is elismert szakemberek, akik képesek a hallgatókat felkészíteni a legkülönfélébb kihívásokra. A képzés során a hallgatók a szilárd elméleti alapokon felül, valós piaci környezetben kamatoztatható ismereteket is elsajátítanak, amelyek elősegítik karrierjük sikeres alakulását. A képzés sikere nemcsak a strukturált tananyagban, hanem a minőségi oktatásban is rejlik. Büszkék vagyunk arra, hogy oktatóink személyes odafigyeléssel és magas szintű szakmai hozzáértéssel támogatják a hallgatók fejlődését.

Tanulj te is nálunk Vállalkozási Mérlegképes Könyvelőnek!

Jelentkezz még július előtt a kezdvező feltételekért: https://perfekt.hu/vallalkozasi-merlegkepes-konyvelo-18-honap-620-ora/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Spórolj akár 500 000 Ft-ot és 1,5 évet!

Jelentkezz június 30-ig Vállalkozási Mérlegképes Könyvelő képzésünkre a kedvező feltételekért!

2024 júliustól hatósági képzéssé alakulnak a könyvelő képzések, ami jelentős szigorításokkal és ár- valamint időtartam növekedéssel jár.