Tréningek > Vállalati ESG felelősök alapozó képzés

Vállalati ESG felelősök alapozó képzés

A képzés célja

Célja, hogy az egyes gazdálkodó szervezetek tevékenysége a fenntarthatósági szempontok, a környezeti, társadalmi hatások és vállalatirányítási elköteleződéseik alapján is összehasonlítható és vizsgálható legyen a velük üzleti kapcsolatba kerülő piaci szereplők, illetve fogyasztók számára.

A fenntarthatóság iránti elkötelezettség nem csupán erkölcsi kötelesség, hanem üzleti érdek is, hiszen a társadalmi és környezeti felelősségvállalás hozzájárulhat a hosszú távú sikerhez.

Kiknek ajánljuk?

  • Vezetőknek, döntéshozóknak, önálló szervezeti egységek vezetőinek, illetve gazdasági, adó-pénzügyi, HR-s, jogimunkatársak részére, akik munkájuk során találkoznak a fenntarthatóság valamely (környezetei, társadalmi,gazdasági, vagy vállalatirányítási) formájával.
  • Ajánljuk továbbá azoknak, akik vállalkozásuk számára szeretnének kedvezőbb EU-s hitelekhez jutni vagy segítségre van szükségük az ESG-jelentés összeállításához.

Várható eredmények

A képzés során a résztvevők átfogó ismereteket szerezhetnek az ESG alapelveiről, kritériumairól és legjobb gyakorlatairól, valamint arról, hogy ezek hogyan integrálhatók a vállalati stratégiába és működésbe.

Beszélgessünk

Zsombolyay Balázs
ügyvezető

Ingyenes konzultáció

Hogyan dolgozunk?

Képzés kiválasztása, konzultáció

Egyedi igények szerinti programkialakítás

Árajánlat

Képzés

Utánkövetés, értékelés

Spórolj akár 500 000 Ft-ot és 1,5 évet!

Jelentkezz június 30-ig Vállalkozási Mérlegképes Könyvelő képzésünkre a kedvező feltételekért!

2024 júliustól hatósági képzéssé alakulnak a könyvelő képzések, ami jelentős szigorításokkal és ár- valamint időtartam növekedéssel jár.