Vezető trainereink

Karácsony Balázs
Nyelvi tréner, Kapcsolati Intelligencia fejlesztő, SDI Facilitátor, Outdoor tréning specialista
14 év Nyelvi tréneri tapasztalat, több mint 15 000 óra megtartott angol nyelvi fejlesztés és tréning vezető autóipari nagyvállalatoknál. Coimbrai Egyetemen szerzett nemzetközi közösségfejlesztő szemlélet. Az Amerikai Egyesült Államokból hozott és elsajátított kapcsolati intelligenciát mérő SDI 2.0 módszertan és az ezt támogató Core Strengths rendszer oktatása, a kapcsolati intelligencia mérése és fejlesztése, a vállalati kommunikáció, produktivitás hatékonyabbá tétele továbbá a dinamikusabb munkakörnyezet kialakítása a feladatom. Outdoor tréning specialistaként az egyéni és a csapat teljesítmény növelése a cél. Egymás iránti bizalom, stressztűrő készség, problémamegoldó készség, hatékonyabb kommunikáció, valamint egyéni és csapatszintű kockázatkezelési készségek fejlesztése.
Kontó Dorottya
szervezetfejlesztő (OD) tréner –business és karrier coach
Több, mint 10 éves felnőttképzéssel kapcsolatos szakmai tapasztalattal rendelkezem, több mint 200 szervezettnél 1000 órát meghaladó tréning tapasztalat van a hátam mögött, valamint egyéni ügyfélnek szóló tanácsadás, coaching. Számos projektben vettem részt trénerként és módszertani fejlesztőként az oktatás területén. Munkáim és szakmai tapasztalatom kiterjed az állami, önkormányzati, for-profit és non-profit szektorra egyaránt.
 Fehérné B. Zsuzsa
Tréner, intézményi oktató, pályázati szakértő.
Az elmúlt 9 év során ipari, intézményi, hivatali, vendéglátói területen tartott, többezer órás tréning tapasztalatom alapján kikristályosodott tematikáimban egyensúlyban van az interaktív blokk, az önreflektív teszt és a szakmai előadás szakasz. Tréningjeim során az egyén értékeinek, skilljeinek feltárásából kiindulva, a cég érték- és célrendszerét szem előtt tartva, a csoportból alakítunk egységes kommunikációs eszközrendszert használó, ezáltal jóval sikeresebb csapatot. Kommunikáció, Asszertív kommunikáció, Hatékony együttműködés fejlesztés tréningjeim egymásra épülő elemként egy folyamatos fejlesztési támogatást adnak a vállalat életében.
Fehér Gábor
Együttműködés fejlesztő tréner, képzési tanácsadó, közösségszervező.
Tizenkét éve foglalkozom közösségépítéssel. Ez alatt az idő alatt számtalan csoport dinamikáját ismertem meg, a csoport fejlődési szintek és lépcsőfokok szakértőjévé váltam.Együttműködés fejlesztő és konfliktuskezelés tréningjeimen a pozitív pszichológia eszközeit és a különböző személyiség profilozó eljárásokat felhasználva fejlesztem a megbízóink közösségeit. Büszke vagyok rá, hogy az ország egyik legjobb szakmai műhelyében dr. Barlai Róberttől sajátíthattam el tréning szakma alapjait.

Hogyan dolgozunk?

Képzés kiválasztása, konzultáció

Egyedi igények szerinti programkialakítás

Árajánlat

Képzés

Utánkövetés, értékelés

Spórolj akár 500 000 Ft-ot és 1,5 évet!

Jelentkezz június 30-ig Vállalkozási Mérlegképes Könyvelő képzésünkre a kedvező feltételekért!

2024 júliustól hatósági képzéssé alakulnak a könyvelő képzések, ami jelentős szigorításokkal és ár- valamint időtartam növekedéssel jár.