Tréningek > Vezetői és menedzsment tréningek, vezető fejlesztés, vezetői készségek és vezetői stílusfejlesztés

Vezetői és menedzsment tréningek, vezető fejlesztés, vezetői készségek és vezetői stílusfejlesztés

A képzés célja

A „Vezetői és menedzsment tréningek, vezető fejlesztés” program egy kifinomult utazásra invitálja a résztvevőket, amely során mélyreható átalakuláson mennek keresztül, mint vezetők és döntéshozók.

Ennek a programnak az alapvető célja, hogy a résztvevők fejlesztésén keresztül olyan alapokat teremtsen, amelyeken a sikeres és dinamikus vezetés épülhet.

Ez a program nem csupán a vezetői készségek fejlesztésére helyezi a hangsúlyt, hanem egy mélyebb önismereti utazásra is invitálja a résztvevőket, lehetővé téve számukra, hogy saját vezetői identitásukat jobban megértsék és tudatosan formálják.

Kiknek ajánljuk?

  • Olyan munkavállalóknak akik frissen kerültek vezetői pozícióba és szeretnék megszilárdítani vezetői kompetenciáikat.
  • Akik vezetői szerepkörre készülnek vagy vezetői pozícióra szeretnének előlépni a jövőben.
  • A vezetői készségek és stílusfejlesztési program ideális választás az újonnan kinevezett vezetőktől kezdve a tapasztalt vezérigazgatókig, akik szeretnék finomítani vezetői stílusukat és hatékonyságukat a változó munkahelyi kihívásokra válaszolva.
  • A program szintén kiváló lehetőséget nyújt projektvezetőknek, csapatvezetőknek, valamint vezetővé válni kívánó szakembereknek, hogy fejlesszék kommunikációs, konfliktuskezelési és stratégiai tervezési készségeiket.
  • Ezáltal a képzés nem csak az egyéni és szakmai fejlődést támogatja, hanem hozzájárul a szervezetek sikeresebb működéséhez is.

Várható eredmények

  • Hatékonyabb vezetés: A résztvevők képessé válnak hatékonyabban kezelni a vezetői kihívásokat, javítani a döntéshozatali folyamatokat és erősíteni vezetői pozíciójukat.
  • Jobb csapatteljesítmény: A fejlesztett vezetői készségek révén javul a csapatteljesítmény, nő a munkahelyi elégedettség és csökken a fluktuáció.
  • Stratégiai célok elérése: A résztvevők jobban képesek lesznek a stratégiai célok meghatározására és megvalósítására, ami hozzájárul a szervezet hosszú távú sikeréhez.
  • Változások kezelése: Jobb felkészültség a változások kezelésére, ami segíti a szervezetet a gyorsan változó üzleti környezethez való alkalmazkodásban.
  • Személyes és szakmai fejlődés: A tréning hozzájárul a résztvevők személyes és szakmai fejlődéséhez

Beszélgessünk

Zsombolyay Balázs
ügyvezető

Ingyenes konzultáció

Hogyan dolgozunk?

Képzés kiválasztása, konzultáció

Egyedi igények szerinti programkialakítás

Árajánlat

Képzés

Utánkövetés, értékelés

Spórolj akár 500 000 Ft-ot és 1,5 évet!

Jelentkezz június 30-ig Vállalkozási Mérlegképes Könyvelő képzésünkre a kedvező feltételekért!

2024 júliustól hatósági képzéssé alakulnak a könyvelő képzések, ami jelentős szigorításokkal és ár- valamint időtartam növekedéssel jár.