Webszerkesztés

Időtartam: 15 óra
Kezdési időpont: 2024-09-07

Képzés díja: 152 400 Ft

Zárómérések díja: 132 000 Ft
Tankönyvek díja: 22 320 Ft
Teljes képzési díj összesen: 438 000 Ft
120 000Ft + Áfa

Helyszín: Online


Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000383

Az ütemezésről érdeklődjön képzési referensünknél.
 • 15 óra videó, melyben teljesen az alapoktól eljutunk komplex, reszponzív weboldalak összeállításáig és élesítéséig, minden szükséges lépést, módszert bemutatva
 • Online elérhetőség az oktatóval, hogy ne maradjon megválaszolatlan kérdésed

Kérdésed van?

Oktatási Referens
Titulus, rövid leírás

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig
8:00 és 16:30 között érhető el.

Ügyfélszolgálat
06 30 445 4490

A képzés általános leírása

A „Webszerkesztés” képzés célja, hogy átfogó ismereteket nyújtson a modern weboldalak készítéséhez szükséges technológiákról és módszerekről. A tanfolyam során a résztvevők megismerkednek a HTML, CSS, JavaScript és a Bootstrap keretrendszer alapjaival, valamint gyakorlati példákon keresztül elsajátítják ezek alkalmazását. A képzés során részletesen foglalkozunk a weboldalak szerkezetének kialakításával, űrlapok készítésével és validálásával, külső tartalmak beágyazásával, stílusok és animációk készítésével, valamint a reszponzív design megvalósításával. Továbbá, a JavaScript segítségével interaktivitást adunk a weboldalakhoz, bemutatva az alapvető programozási koncepciókat és a DOM manipulálását.

A képzés végén a résztvevők képesek lesznek hatékonyan használni a Bootstrap keretrendszert, egyszerűen létrehozni komponenseket és elrendezéseket. Az elméleti alapok mellett, konkrét weboldal építési folyamatokat is bemutatunk, amelyek során a résztvevők végigkísérhetik egy weboldal teljes fejlesztési ciklusát az ötlettől az élesítésig.

A képzéssel betölthető legjellemzőbb munkakörök közé tartoznak azok a pozíciók, ahol a weboldalak tartalmának kezelése és karbantartása központi szerepet játszik. Ilyen munkakörök például a webszerkesztők, webadminisztrátorok, digitális tartalomkezelők, online marketing szakemberek, és weboldal üzemeltetők.

A képzés általános leírása, tematika:

 • HTML

  • Szerkezet, elemek részletesen, gyakorlati példákon keresztül
  • Űrlapok készítése, validálása
  • Külső tartalmak beágyazása (pl.: Google Maps, YouTube videó, más weboldalak, stb)
 • CSS

  • Stílusok
  • Animációk
  • Elemek jelentős mértékű személyre szabása
  • Reszponzív design kialakítása flexbox technikákkal
 • JavaScript

  • Interaktivitás hozzáadása a weboldalakhoz
  • Alapvető programozási koncepciók bemutatása és a DOM manipulálása
  • JQuerry elemek integrálása, személyre szabása
 • Bootstrap keretrendszer

  • Hatékony fejlesztési lehetőségek
  • Komponensek és elrendezések készítése minimális erőfeszítéssel

A képzés során átvesszük az elméleti alapokat, majd gyakorlati példákon keresztül megnézzük ezek alkalmazását, a különböző módszereket, technikákat. Valamint több konkrét weboldal építési folyamatot is bemutatunk, mely során egy ötletből, perszónából, cégből kiindulva eljutunk a weboldal élesítéséig.

Miért a Perfekt a legjobb választás?

Hatékony tanulás: Ne ülj végig hosszú, lassan haladó online órákat, pörgős, szerkesztett videóinkkal hatékonyabban elsajátíthatod a tudást, valamint bármikor megállíthatod, szünetet tarthatsz.

Gyakorlatorientált oktatás: A tanfolyam során a hangsúlyt a gyakorlati tudás megszerzésére helyezzük.

Projektalapú tanulás: A tanfolyam végére minden résztvevő elkészíti a saját, egyedi weboldalát, amely bemutatja az elsajátított módszerek és technikák gyakorlati alkalmazását.

Flexibilis tanulási ütemterv: Tisztában vagyunk vele, hogy mindenki más tempóban szeret tanulni, ezért a képzés úgy lett kialakítva, hogy mindenki saját ütemében haladhasson, a személyes és munkahelyi kötelezettségek figyelembevételével.

Kérdés esetén írj nekünk a kepzes@perfekt.hu e-mail címre.

Perfekt csapata
szakértelem

Rólunk

Elkötelezettek vagyunk, hogy a legmagasabb színvonalú képzéseket kínáljuk mindenkinek, aki tudását és készségeit szeretné fejleszteni. Oktatóink mélyreható tapasztalata, szakértelme és szenvedélye teszi a Perfektet igazán különlegessé és minden nálunk tanuló számára elérhetővé a magas színvonalú oktatást és a szakmai fejlődést.

Miért a Perfekt a legjobb választás?

Missziónk, hogy inspiráljuk és támogassuk az embereket életük minden szakaszában és sokéves tapasztalatunkat innovatív oktatási módszereinkkel ötvözve elősegítsük a folyamatos fejlődést. Kötelezettségünk, hogy az oktatás erejével és innovatív, személyre szabott képzési megoldásainkkal hozzájáruljunk a társadalom fejlődéséhez. Ha képzés akkor Perfekt, mert a tudás a legjobb befektetés!
Erős szakmai háttér, felkészült oktatók
Élő online konzultációk
E-learning tananyagok
Nincsenek rejtett költségek
Segítőkész, felkészült ügyfélszolgálat
Visszanézhető konzultációs videók
Záróvizsgák elérhetősége
Online tanulói közösség

Rólunk mondták

A szegedi Perfekttel voltam kapcsolatban, nagyon alkalmazkodóak voltak és segítőkészek, mindent megadtak a megfelelő felkészüléshez.
Szekszárdi Perfekttel voltam kapcsolatban. Csak pozitívat tudok róluk mondani. 🙂
Bátran ajánlom mindenkinek, akinek magas szintű szakmai tudásra van szüksége, profi oktatóktól!
Köszönöm a sok segítséget! Ajánlom mindenkinek a Budapesti irodát. Sokat segítettek nekem. 🙂 Üdv, Botond

Spórolj akár 500 000 Ft-ot és 1,5 évet!

Jelentkezz június 30-ig Vállalkozási Mérlegképes Könyvelő képzésünkre a kedvező feltételekért!

2024 júliustól hatósági képzéssé alakulnak a könyvelő képzések, ami jelentős szigorításokkal és ár- valamint időtartam növekedéssel jár.