Gázszerelő (10 óra) továbbképzés

Mire jogosít fel a képzés?

– hatósági hatáskörbe tartozó, jogszabály alapján szervezett továbbképzés

A 365/2016. (XI. 29.) Korm. rendelet és a 42/2017. (XII.11.) NGM rendelet szerinti továbbképzés, mely a vonatkozó jogszabályok és szabványok áttekintésével, a változások, korszerű szakmai tartalmak kiemelésével készít fel a munkakör betöltésére.

A munkaterület leírása

A gázszerelő munkaterületén alkalmas ipari, mezőgazdasági és kommunális felhasználók és lakossági fogyasztók, központifűtési gázellátórendszert építeni, karbantartani, továbbá gázfogyasztó berendezések komplex beszerelésére, beüzemelésére, egy rendszeren belül történő üzemeltetésére.

A gázszerelő továbbképzés során fejlesztendő, megszerezhető kompetenciák: a szakterületnek megfelelő képzésben és a szakmai tapasztalatszerzés során megszerzett kompetenciák fejlesztése a szakmai követelményekben bekövetkezett változások függvényében, a szakmai követelmények változásához való igazodás képességének fejlesztése érdekében.

A továbbképzésen való részvétel 5 évenként kötelező.

A képzés lebonyolítása

  • A képzés időtartama 10 óra, 1 nap
  • A képzést követően azonos napon a vizsgát is megszervezzük

A képzés megkezdésének feltételei

  • A továbbképzés szakterülete szerinti szakképesítés megléte. A továbbképzésre jelentkezők felvételi követelményét a 42/2017. (XII. 11.) NGM rendelet 1. mellékletben meghatározott képesítések, vagy más, a szakmai kompetenciák tekintetében azzal egyenértékű képesítések, és az a 42/2017. (XII. 11.) NGM rendelet 1. mellékletben meghatározott gyakorlati idő együttese jelenti.

A képzés szervezése

  • érdeklődésére a helyszínt és időpontot tartalmazó tájékoztatót és jelentkezési lapot küldünk,
  • ha vállalkozása saját munkavállalói számára kéri ajánlatunkat, igényeinek felmérésére megkeressük és egyedi ajánlatot készítünk,
  • a szakképesítő vizsga szervezésére jogosult Független Vizsgaközponttal együttműködve a vizsga végéig segítjük a képzésben résztvevőinket,
  • vállalati finanszírozás esetén a megrendelővel kötünk szerződést.

Kapcsolat

Szilber Erzsébet
Ipari képzési központ vezető

Ingyenes konzultáció

Hogyan dolgozunk?

Képzés kiválasztása, konzultáció

Egyedi igények szerinti programkialakítás

Árajánlat

Képzés

Utánkövetés, értékelés